Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Partililer, Bayraktar’ı büyük bir coşkuyla karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Bayraktar, yoğun yağışa rağmen ilçe başkanlığı önünde toplanan partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Partililer yağmur altında şarkılar eşlinde halay çekti.

Sadece Sarıyer Posta’nın takip ettiği programın detayları haberimizde…

“Yalan ve iftira siyaseti yapmayacağız”

Yoğun yağışa rağmen ilçe başkanlığına gelen partililer, Bayraktar’a büyük ilgi gösterdi. Toplantı salonunda ilk kez Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak partililere seslenen Bayraktar, “Sorumluluğu ağır, onuru yüksek bir görevi Cumhurbaşkanımız ve siyasi büyüklerimiz şahsıma tebliğ etti. Bu bir ekip işi. AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak büyük bir aileyiz. Ben bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bize verilen bu görev maçın birinci devresi. Asıl ve zorlu devresi şimdi başlıyor.  Asıl mücadele ikinci devrede olacak. Kalan son 90 günü çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Gecemizi gündüzümüze katacağız ve vatandaşımıza gerçekleri anlatacağız. Ne pahasına olursa olsun, seçimi kaybetmek pahasına olsa bile yalan ve iftira siyaseti yapmayacağız” dedi.

Bayraktar’dan Sarıyerlilere çağrı

Sarıyerli seçmenlere seslenen Bayraktar, “Buradan Sarıyerli seçmen kardeşlerime sesleniyorum. 31 Mart’taki yerel seçimlerde oy vereceğiniz adayda şu vasıfları aramalısınız. Bu aday yerli mi, değil mi? Terör örgütleriyle bağlantısı var mı, yok mu? İtibarlı mı, itibarsız mı? Güvenilir mi, güvenilmez mi? Samimi mi, rol mü yapıyor? Çalışkan mı, tembel mi? Bu saydıklarım benim için de geçerli. Beni de böyle değerlendirsinler. Bunlara bakıp, ondan sonra kararınızı vermelisiniz” diye konuştu.

Bayraktar’a ailesinden tam destek

Eşi ve torunuyla birlikte ilçe başkanlığına gelen Bayraktar’a ailesinden de büyük destek geldi. Program sonrası torununu kucağına alan Bayraktar, minik torunuyla objektiflere poz verdi. Bayraktar, konuşmasının ardından kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı.