Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti’de TBMM eski Başkanı ve İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Sarıyer’e başlayan ziyaret akını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile devam etti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sarıyer Belediyesi’ni kazanmak için seçim çalışmalarını sahada yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti, Salih Bayraktar’ın sık sık esnaf ve vatandaşlar ile buluşmasının yanı sıra İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Sarıyer ziyaretleri ile adeta gövde gösterisi yaptı.

Bayraktar’a destek istediler

Sarıyer ziyaretleri sırasında vatandaş, esnaf, STK ve dernekler ile bir araya gelen 3 isim, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın çalışmalarının ve projelerinin Sarıyer için önemine vurgu yaparak, Bayraktar için destek istediler.

Bakanlar Sarıyer ziyaretlerinde ne demişlerdi?

Geçtiğimiz günlerde Ayazağa’da mahalle sakinlerine hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Burada size başka bir sözüm var. Ben hem Salih Bayraktar’ın emrindeyim, hem de Ayazağa’nın emrindeyim. Hani bazı adamlar için derler ya, bu adam çok yetenekli bir adamdır, elinden her iş gelir” ifadelerini kullanmıştı.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’i ziyaret eden son isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise, Salih Bayraktar Başkanımız yukarıda projelerini anlattı. İnsan şöyle bir baksa başı döner. Sarıyerlilere bunu anlatmamız lazım. Hizmet siyasetini, söylem, eylem birliğiyle sözünü yerine getirebilecek bir belediyecilik anlayışıyla ortaya koyuyoruz” sözleriyle Bayraktar’a destek istemişti.

BENZER HABERLER:

Yıldırım'dan tapu ve rayiç bedel sözü: https://www.sariyerposta.com/siyaset/yildirim-dan-tapu-ve-rayic-bedel-sozu-h59192.html

Soylu: “Salih Bayraktar’ın ve Sarıyerlilerin emrindeyim”: https://www.sariyerposta.com/siyaset/soylu-salih-bayraktarin-ve-sariyerlilerin-emrindeyim-h59260.html

Albayrak: “Bayraktar’ın projeleri baş döndürücü”: https://www.sariyerposta.com/siyaset/albayrak-bayraktarin-projeleri-bas-dondurucu-h59285.html