Türkiye'nin en genç meclis üyesi olan Sarıyer Belediye Meclisi MHP Üyesi Mehmet Delihasan, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından her eğitim ve öğretim döneminde düzenlenen 'Yüksek Onur Listesi'nde bu yıl da yer almaya daha hak kazandı.

Geçtiğimiz 2 dönemde 'Yüksek Onur Listesi'nde yer alan Sarıyer Belediye Meclisi MHP Üyesi Mehmet Delihasan'ın ismi bu yıl da 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı güz dönemi itibariyle yer aldı.

"YOLUMUZDAN VE YÖNÜMÜZDEN ASLA ŞAŞMADIK"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Delihasan, "Her dönem yeniden hazırlanan ve daha önceki dönemlerde de girmeye hak kazandığım İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Yüksek Onur Listesi’ne 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi itibariyle ismim yeniden alınmıştır. Bizim için bir siyasi görüşten öte bir dünya görüşü olan ülkücü duruşumuzdan ötürü öğrencisinden öğretmenine ve öğretim görevlisine zorluk çıkartmaya, sindirmeye, önümüzü kesmeye çalışan herkese inat yolumuzdan ve yönümüzden asla şaşmadık. Onlara cevabımızı bugün öğrenci kılığına bürünen hain teröristler gibi şiddete,saldırıya hele hele de devletimizin herhangi bir kurumuna karşı durarak veya saldırarak vermek yerine en güzel şekilde; kalemimizle ve akademik başarımızla vermeye çalıştık.  Dün söylediğimizi bugün daha yüksek bir sesle haykırıyoruz! Geleceğin Milliyetçi Türkiye'sinin inşasında rol alacak ulvi kadrolar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında ilkeli hayat nizamından tavizsiz olmak üzere ülküleri ışığında güçlü yarınlara yol alacaktır" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ