Geçtiğimiz günlerde CHP’li Kanber Doğan’nın vefat haberi ile sarsılan Sarıyer, şimdi de CHP’nin sevilen siyasetçisi Avni Sarıoğlu, ani geçirdiği kalp krizi ile adeta şokta!

CHP Sarıyer eski İlçe Başkanı Halim Serdar Sarıoğlu’nun kardeşi olan Avni Sarıoğlu’nun geçirdiği ani kalp krizi ile hayata veda etti. Sarıoğlu’nun vefat haberini alan sevenleri Reşitpaşa’daki evine koştu. Sarıoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Reşitpaşa Doğanevler Camii’den kaldırılacak, Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

GÖKAN ZEYBEK: “SÜPRİZ BİR VEDA İLE GİTTİN AVNİ ABİ”

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, sosyal medya üzerinden üzüntüsünü şu sözlerle paylaştı: “Her ölüm erkendir ancak bu gerçekten çok erken oldu. Daha yürüyecek çok yol, yapılacak çok iş varken, hayattan alacakların henüz bitmemişken sürpriz bir vedayla gittin Avni Abi… Seni çok özleyeceğiz nurlar içinde uyu… Yakın akrabam Avni Sarıoğlu’nu bugün geçirdiği bir kalp krizi sonucu maalesef kaybettik. Başımız sağolsun.”

MEHMET DENİZ; “MEKANLARI CENNET OLSUN”

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıoğlu’nun ani vefat haberini sosyal medya da şu sözlerle paylaştı: “Dün bu gün hiç iyi değilim; yengemizi kaybettik. Samsun’a giderken yolda Yeniköy’den delegemiz Nihat kardeşimin ölüm haberini aldım. Saat 17:00 Samsun Mezarlığı’nda Sarıoğlu ailesinden ve CHP Sarıyer’in önemli isimlerinden Avni Sarıoğlu Abimizin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini öğrendim. Çok üzgünüm. Allah’ım hepimize sabırlar versin. Mekanları cennet olsun. ”

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Avni Sarıoğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.