AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 31 Mart öncesi son haftayı da doludizgin geçirdi. Bayraktar, dün tüm teşkilatıyla birlikte Maslak Atatürk Oto Sanayi’ni ziyaret ederek, dükkanları tek tek dolaştı ve esnaf ile sohbet etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Avrupa Birliği eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da, Bayraktar ile birlikte bu hafta Sarıyerliler ile buluştu. Bayraktar’ın belediye başkanlığı döneminde Sarıyer’in hizmete doyacağının işaretleri olarak gösterilen büyük çıkarma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstinye Meydanı’nda saat 18.30’da yapacağı miting ile taçlanacak.

Seçim çalışmaları Erdoğan ile taçlanacak

31 Mart yerel seçimleri süresi boyunca gece gündüz Sarıyerliler ile birlikte olan Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, son haftayı da dolu dizgin geçirdi. Adaylığı açıklandıktan sonra çalışmalarını iki katına çıkartan Bayraktar, bu hafta Pınar Mahallesi, Çayırbaşı ve Zekeriyaköy başta olmak üzere pek çok mahallede vatandaşlar ile buluştu. Bayraktar, dün de tüm teşkilatı ile birlikte Atatürk Oto Sanayi’nde adeta girilmedik dükkân bırakmadı. Binali Yıldırım, Berat Albayrak ve Mustafa Varank’ın ardından Sarıyer’e büyük bir çıkarmanın da yaşandığı bu hafta da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Avrupa Birliği eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bayraktar ile birlikte Sarıyerliler ile buluştu. Bayraktar’ın girişimciliği ile Sarıyer’e hizmet yağacağının işaretlerini veren büyük çıkarma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Sarıyer’e yapacağı ziyaret ile taçlanacak.

Akar şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen yemekte Sarıyerliler ile buluştu. Akar, Sarıyer’de yaşayan vatan kahramanlarının aileleri ile birlikte vakit geçirerek, şehitlerin emanetini olan ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Türkiye’nin ve bölgenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleyi şehit ailelerine anlattı. PKK terörünü bitireceklerini ifade eden Akar, kahraman Mehmetçiğin sınır ötesindeki zaferlerini de Sarıyerli şehit aileleri ve gaziler ile paylaştı. Akar, Sarıyer’in kendisi için çok anlamlı olduğunu ve onlarca dostu bulunduğunu da anlattı.

Kasapoğlu kafelerde gençlerle görüştü

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar ile birlikte Zekeriyaköy Mahallesi’nde Köy sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Kasapoğlu ve site sakinleri, yaklaşan yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulunarak 31 Mart sonrası Sarıyer'i konuştular. Kasapoğlu, daha sonra Zekeriyaköy’de bulunan kafelere de giderek gençlerle uzun süre sohbet etti. Gençlerin sorunlarını dinleyen Bakan Kasapoğlu, Sarıyer’de planlanan sportif projelerin öneminden bahsetti.

“Sarıyerliler ne istiyorsa o olacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İBB Sarıyer Kültür Merkezi'nde AK Parti İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme programda Sarıyerliler ile buluştu. Programda konuşan Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar'ın projelerinin yanında durduklarını söyledi. Sarıyer’in mülkiyet, tapu gibi sorunları bulunduğunu belirten Kurum, bunları çözeceklerini dile getirdi. Kurum, “Başkan adayımız Salih Bayraktar'la birlikte el ele verip sizin istemediğiniz, sizleri mağdur etme ihtimali olan hiçbir çalışmaya müsaade etmeyeceğiz. Sarıyerli ne istiyorsa, o olacak” dedi.

Volkan bozkır Emirgan esnafını ziyaret etti

Avrupa Birliği eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ile birlikte Emirgan Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Parti teşkilatıyla birlikte tüm esnafı ziyaret eden Bozkır, Sarıyer'e yapılacak projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Bozkır, 31 Mart yerel seçimlerinde Salih Bayraktar’a destek istedi.

Pınar Mahallesi’ne geniş ziyaret

Salih Bayraktar, dün ve önceki gün de Pınar Mahallesi ile Çayırbaşı’nda AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltılara katıldı. Yediden yetmişe her kesimden yoğun ilgi gören Bayraktar, kahvaltının ardından Pınar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlar ile bir araya geldi. Pınar Mahallesi esnafı ile görüşen Bayraktar, yüzlerce kişiyle tokalaştı. Mahalle esnafının sorunlarını tek tek dinleyen Bayraktar, ziyaretlerine Zekeriyaköy’de site programlarıyla devam etti.