Sarıyer Pazar sabah silah sesleri ile uyandı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah gerçekleştirilen terör operasyonu sırasında silahla yaralanan kadının tedavisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor. Dilek Doğan adlı kadının yakınları yaralanmaya polisin attığı kurşunun yol açtığını iddia etti.

terörr1qSABAHA KARŞI OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saat 04.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Baltalimanı Mahallesi'nde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon sırasında bir gecekonduya baskın yapıldı. Operasyon sırasında 25 yaşındaki Dilek Doğan isimli bir kadın vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralı kadın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastanenin acil servisinde bekleyen Çevik Kuvvet polisleri ile Dilek Doğan'ın yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

vatadaş555

"POLİS VURDU"

Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Dilek Doğan'ın ağabeyi Emrah Doğan, operasyon başladığı sırada kapı önünde oturduklarını belirterek, polisin önce tartakladığını ardından silah kullandığını, bu silahtan çıkan kurşunun kız kardeşine isabet ettiğini iddia etti. Doğan polisin kız kardeşini hedef alarak ateş ettiğini ileri sürdü ve şikayetçi olacaklarını söyledi. Emrah Doğan ayrıca yaralı kardeşi için gelen ambulansın olay yerine geç ulaştığını söyledi.

hastane