Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftci, Büyük Birlik Partisi Sarıyer eski İlçe Başkanı Hüseyin Koç ve partililer, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı.

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı bu günlerde, özellikle pandemi süreci ile birlikte büyük zorluklar yaşayan dar gelirli vatandaşlara Büyük Birlik Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı'ndan yardım eli geldi. Salgın nedeniyle iş imkanı bulamayan ve maddi imkansızlıklar ile boğuşan vatandaşlar başlatılan iyilik hareketi, Sarıyer'de kendisini hissettirdi.

"BÜYÜK BİRLİK PARTİMİZİN SELAMINI İLETTİK"

Özel araç ile önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını tek tek çalan Büyük Birlik Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftci ve beraberindekiler, gıda ve kumanyadan oluşan kolileri takdim etti. Çiftci, ayrıca vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutladı. Konuyla ilgili açıklama yapan BBP Sarıyer, "Bayram arifesinde Sarıyer'imizin çeşitli mahallelerinde ailelerimize erzak yardımında bulunduk. Büyük Birlik Partimizin selamını ilettik" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ