İYİ Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri Sarıyer'de yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı. Yöneticiler bu kapsamda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle sevimli dostlarımıza mama dağıttı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın temin ettiği ve Sarıyer'inde aralarında bulunduğu ilçelere yollanan mama kapları ile kilolarca mama, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Toplumsal Politikalar Başkanlığı tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sokak hayvanlarına dağıtıldı.

"HAYVANA SEVGİSİ OLMAYANIN İNSANA NE SAYGISI OLUR NE DE SEVGİSİ"

Mama dağıtımıyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Özay Erel Gökdoğan önderliğinde Sarıyer’deki sessiz dostlarımızı ziyaret ederek, mama dağıtımı gerçekleştirdik. Hayvana sevgisi olmayanın insana ne saygısı olur ne de sevgisi" ifadelerini kullandı.

Parti yöneticileri ise şunları söyledi: "Allah buyuruyor ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar."

SARIYER POSTA GAZETESİ