Birbirinden dikkat çekici çocuk doğum günü ürünlerinin satışına başlayan Partimmm Organizasyon Maden'e renkli bir hava getirdi.

17350a_5-Mylar-BalloonsMağazaya çocuk hayran olduğu kahramanlara ait bardaklar, tabaklar, masa örtüleri, kostümler, pinyatalar, kürdanlar,mumlar hatta pipetler bile var. Bu ürünlerin yanı sıra son zamanların modası baby shower ürünleri, diş buğdayı ürünleri ve bebek mevlüdü ürünleri de unutulmamış.

İki edebiyat öğretmeni tarafından açılan firmanın yetkililerinden Ceylan Bilen, neden bu sektörü tercih ettiklerini Sarıyer Posta Gazetesine anlattı:"Uzun süredir burda yaşıyorum.Özellikle bu muhitte, bu konseptte ürünlerin hepsini içeren bir mağazanın eksikliği hissediliyordu. Biz çocuklar tarafından çok sevilen kahramanlara ait ürünlerin yanı sıra kişiye özel doğum günü ürünleri de yaptırarak tüm ihtiyaçların en yakın yerden en kaliteli şekilde giderilmesini istedik. Amacımız partiye dair tüm ihtiyaçlar için akla gelen ilk adres olmak. Düzenleyeceğimiz farklı organizasyonlarla alışıla gelen doğum günü kutlamalarının dışına çıkarak çocukların ve ailelerin hayallerindeki kutlamayı yapmayı hedefliyoruz. Buradaki hedefimiz 'İşte benim partim.' diyebilecekleri organizasyonları gerçekleştirmek. Bunun için ortam süslemesinden animasyon desteğine, hatta fotoğraf ve video çekimine kadar her ayrıntıyı düşündük."

imgHakQRK6QIY3


Geniş Bir Alanda Faaliyet Gösterecek

Firmanın ortaklarından Özge Yağmur, sadece bunlarla sınırlı kalmadıklarını farklı bir alanda daha hizmet verdiklerini dile getirdi. "Mağazamızda çocuk kahramanlara ait kostümlere yer açtık. Bunlar gelen çocuklar tarafından çok ilgi görüyor. Bunun yanı sıra biz sadece hazır giyimle sınırlı kalmayarak okullara da kostüm temin edecek şekilde hazırlığımızı yaptık.Bu alanda amacımız sadece ihtiyacı karşılamak değil, belli bir tarz ve kalite getirmek." dedi.

Maden Mah. Kilyos Cad No: 154/B Sarıyer

Tel: 0212 242 22 42 - 0545 493 73 78