Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığı’na Burak Karagülle atandı.


 

Sarıyer Ülkü Ocakları’nın her hafta perşembe akşamları düzenlediği Kuran-ı Kerim programına, bu hafta Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da katıldı. Program sonrasında Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlığı’na Burak Karagülle atandı.

Atama sonrasında açıklama yapan Yıldırım, ülkücü gençlere tavsiyelerde bulundu. Eğitimin önemine vurgu yapan Yıldırım, “Geleceğin mimarları, avukatları, doktorları ve mühendisleri bu ocaklardan yetişecek” diye konuştu. Yıldırım ayrıca çağımızın belası olan ve gençlerimizi zehirleyerek ölüme götüren uyuşturucuyla mücadele konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında gençlere bilgiler verdi. Gençlere önemli uyarılar ve tavsiyelerde bulunan Yıldırım; “Bu konuda çok dikkatli ve uyanık olmalısınız” şeklinde konuştu.

Programa yoğun ilgi


Programa, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yanı sıra Ülkü Ocakları İstanbul İl 2. Başkanı Zekai Pınarbaşı, Ülkü Ocakları İstanbul İl Teşkilat Başkanı Vedat Şahin, Sarıyer Ülkü Ocakları Eski Başkanı Erkan Demirtaş, MHP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP Sarıyer Eski Başkan Vekili Murat Azaklı, MHP Sarıyer Eski İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Başpınar, MHP Sarıyer Pınar Mahallesi Eski Lokal Başkanı İsa Basmakcı, Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel, Rumeli Kavağı Muhtarı Sinan Demirci, Emirgan Muhtarı Muharrem Yavuz ve Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı ile çok sayıda davetli katıldı.

 
kaynak: sarıyer gazetesi