Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı ile Hayrat Yardım Derneği ve İBB Metro A.Ş’den iç savaşın yaşandığı Suriye’nin içler acısı durumunu gösteren 'Burası Halep' adlı bir fotoğraf sergisi açıldı.
Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Fatih Koleji’nde ‘Burası Halep’ adlı fotoğraf sergisini açtı. Sergide, Suriye’deki savaşın en yoğun yaşandığı şehirlerin başında gelen Halep’ten korkunç manzaralar, iç paralayan insan görüntüleri var.

SARIYER’DE HALEP FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

İBB Metro A.Ş. ve Hayrat Yardım Derneği ortaklığıyla açılışı Yenikapı Metro istasyonunda yapılan "Burası Halep" konulu fotoğraf sergisi bu kez Hayrat Yardım Derneği, İBB Metro A.Ş ve Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı işbirliği ile Sarıyer Fatih Kolejinde açıldı. Serginin açılışına Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci da katıldı.  Açılışın ardından Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar  İl Başkanı Temurci ve partililere sergiyi gezdirdi. Ak Partililer fotoğrafları tek tek inceledi. Sergide Halep’teki savaşın izleri en kalın çizgileriyle gösteren fotoğraflar, savaştan kaçan insan manzaraları ve Halep’e yapılan insani yardımları anlatan fotoğraflara yer aldı.

Yenikapı ve Taksim Metroları’nda sergilenen 'Burası Halep' adlı fotoğraf sergisi, Havalimanı metro istasyonunda ve daha sonra birer hafta boyunca İTÜ Ayazağa, Hacıosman, Kadıköy, Bağcılar metro istasyonlarında da sergilendi.

http://www.sariyerposta.com