A Haber kanalında yapılan programda 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Sarıyer Belediyesi ile ilgili ortaya atılan iddialara belediyeden tepki gecikmedi.

A Haber’in “Sandıktaki organize usulsüzlük” başlıklı haberde, Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü’nün yerel seçimlerde 1243 numaralı sandıkta kurul başkanı olduğuna dair iddiasına belediyeden yalanlama geldi.

İşte o açıklama:

“31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç hakkında yaptığı sayısız gerçek dışı haberle vatandaşların kafasını karıştırma çabası içerisine giren fakat başarılı olamayan A Haber, bu kez seçim sonuçları üzerinden yine aynı senaryoyu uygulamaya devam ediyor.

Bülteninde “Sandıktaki organize usulsüzlük” başlığı ile yayımladığı haberde, Park ve Bahçeler Müdürümüzün 1243 numaralı sandıkta kurul başkanı olduğuna dair verdiği bilgi diğer haberlerinde de olduğu gibi tamamen gerçek dışıdır. Müdürümüzün seçimde herhangi bir görevi olmadığı gibi dolayısıyla bahsi geçen sandıkla bir ilgisi de bulunmamaktadır.

Söz konusu kanalın yaptığı haberlerin yanlı ve gerçek dışı olmasına alışkınız. Tüm kamuoyunun da dikkate almamasını önemle rica ederiz.”