Birçok meslek alanında alım yapacak olan Sarıyer Belediyesi'nin yayımladığı ilanda, KPSS şartının aranmadığı belirtildi.

2 farklı ilan yayımlandı

Sarıyer Belediyesi personel alımları için iki farklı ilan yayımladı. 1. ilanda, İngilizce, sınıf, satranç, müzik, yaratıcı drama branşı, görsel sanatlar branşı, yönetici ve yardımcı öğretmen ile yardımcı personel alımı yapılacağı açıklandı. 2. ilanda ise, posta aracı, kamyon ve tankeri şoförü ile temizlik işçisi alımı yapılacağı ifade edildi.

Başvuru koşulları

Söz konusu alım ilanına başvuru yapacak adayların Sarıyer Belediyesi tarafından belirlenen tüm başvuru koşullarını sağlaması gerekiyor. Başvuru koşulları sağlanmadan yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Başvuru koşulları şu şekilde: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmamak, belirlenen yaş aralığında olmak, güvenlik soruşturmasının ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması, askerlikle ilişiği bulunmamak, ilan edilen pozisyonun gerekliliklerini karşılamak.

Son tarih 10 Ağustos

İlanda, başvuru yapmak isteyen vatandaşların, 10 Ağustos tarihinde kadar Sarıyer Belediyesi’ne giderek işlemlerini gerçekleştirebilecekleri açıklandı.