Sarıyer Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Üyeleri Ersin Şahin ve Ali Görgülüer, Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bir araya gelen üçlü, Sarıyer ve ülke gündemine ilişkin birçok konuda görüş alışverişinde bulunurken, Ersin Şahin ve Ali Görgülüer, Sarıyerlilerin Muharrem ayını kutladılar.

“İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Sarıyer Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Ersin Şahin, “Öncelikle Muharrem ayının tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Dünyadaki savaşların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“KARDEŞLİĞİMİZİN PEKİŞMESİNE ARACI OLMASINI DİLİYORUM”

Sarıyer Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Ali Görgülüer ise, “Başta Sarıyerliler olmak üzere tüm Türkiye’nin ve İslam coğrafyasında yaşayan herkesin Muharrem ayı kutlu olsun. Muharrem ayının birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kardeşliğimizin pekişmesine aracı olmasını diliyorum” diye konuştu.

SARIYER POSTA