Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı İsmail Demir ve beraberindeki heyet, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve ilçenin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Sarıyer'de faaliyet gösteren kamu kurum, kuruluş, STK ve muhtarlar ile bir araya gelen Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, bu kez Sarıyer Posta'yı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkanı İsmail Demir'e; Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Muammer Yüksel, Saadet Partisi Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Kayabaşı ve Saadet Partisi STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ersan Kuroğlu eşlik etti. Demir, ziyaretin sonunda Levent Pehlivanoğlu'na Necmettin Erbakan'ın Davam isimli kitabını hediye etti.

"AİLEMİZ DAHA DA BÜYÜYOR"

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Demir, "Saadet Partisi olarak tüm insanların cennete girmesini istiyoruz. Bu yüzden insanların kötülük yapmasını engellemek, iyilik yapmalarını teşvik etmek için çalışıyoruz. Herkesin dünya ve ahirette saadet içerisinde olmasını istiyoruz. Biz ne yapıyorsak Allah rızası için yapıyoruz. Siyaseti hak için yapıyoruz. Bu kapsamda pandemi sürecinde kurallara riayet ederek, ilçemizde çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor, ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu süreçte hem parti üyelerimizi hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tek tek arayıp durumlarını soruyoruz. Elimizden geldiğince destek oluyoruz. Üyelik sistemimizi güncelledik. Sarıyer'de şuan yaklaşık 500 üyemiz bulunuyor ve ailemize katılanların sayısı giderek artıyor. İl Başkanımız Ömer Faruk Yazıcı bir dönem genel merkezimizin tanıtım başkanlığı yaptı. Kendisi bize yaptığımız faaliyetleri anlatma konusunda talimatlar verdi. Bizde bu yönde adımlarımızı attık, atıyoruz" diye konuştu.

"KARARSIZ SEÇMENİN YÖNELECEĞİ PARTİ KAZANACAK"

Kararsız seçmenin önemini vurgulayan Demir, "Araştırma firmalarının yaptığı anketlerde kararsız seçmenin oranı çok yüksek. Daha önce bir partiye gönül vermiş ancak gördüklerinden dolayı o partiden uzaklaşanların sayısı çok ciddi. Dolayısıyla bu kararsız seçmenin yöneleceği parti kazanacak. Bizim amacımız da o seçmeni kendi tarafımıza çekmek. İnşallah çalışmalarımızla bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.

"BİZDE GÖREV İSTENMEZ, GÖREV VERİLİR"

Yeniden Refah Partisi'nin alacağı oyların Saadet Partisi'ni etkileyip etkilemeyeceğine ilişkin konuşan Demir, "Rahmetli Necmettin Erbakan vefatından önce 'Bizden ayrılmasına rağmen ben kim milli görüşçüyüm derse o palyaçodur' demişti. Dolayısıyla milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir. Erbakan Hoca da Saadet Partisi'nin genel başkanı olan rahmetli olmuştu. Kendisine gazetecinin genel başkanlıkla ilgili bir sorusuna 'Saadet Partisi, Erbakan'ın babasının malı mı? Bu teşkilatta genel başkan nasıl olunur bellidir. Fatih de zamanı geldiğinde hak ederse olur' cevabını vermişti. Fatih Erbakan'a genel idare kurul üyelerimiz, genel başkanlarımız başka parti kurmaması, ayrılmaması konusunda çağrıda bulunmuştu. Bizde görev istenmez, görev verilir" şeklinde konuştu.

"28 ŞUBAT, AK PARTİ'NİN KURULMASI İÇİN YAPILDI"

"28 Şubat'tan sonra Fazilet Partisi kapatıldı" diyen Demir, "28 Şubat, milli görüşün önünü kesmek ve AK Parti'nin kurulması için yapıldı. Milli görüşün bölünmesi için yapılan 28 Şubat amacına da ulaştı. Turgut Özal'da rahmetli Necmettin Erbakan'ın yanındaydı. 1980 darbesi sonrası ayrıldı ve parti kurdu. Milli görüşün önüne kesemeyen Siyonistler Cuma namazı kılan Özal'a parti kurdurdu. Belki milli görüşü böleriz diye düşündüler. Bunu başaramadılar ve partimiz seçimden 1. çıktı" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR ZAMAN DÖNEMİN ADAMI OLMADIK"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Demir'e ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilerken, Saadet Partisi heyetine ziyaretten dolayı teşekkür etti. Pehlivanoğlu, "Sarıyer Posta Gazetesi olarak yıllardır yayınımızı sürdürüyoruz. Tarafsız ve objektif kimliğimizle ilçemizin gündemini belirliyoruz. Hiçbir zaman dönemin adamı, paranın tarafı hiçbir zaman olmadık. Önceliğimiz Sarıyer'in gazetesi olmak. Bir tarafı haber yaparken, diğer tarafı görmezden gelmeyiz. Herkese eşit mesafedeyiz" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ