AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un Sıla-i Rahim ziyaretleri Rize ve ilçeleriyle devam etti.

Kısa bir süre önce Sıla-i Rahim Anadolu Ziyaretleri kapsamında başlayan çalışmalarda, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve Yönetim Kurulunu temsil eden heyet, Sivas ve Erzincan’ın köylerini ziyaret etmişlerdi. O günlerde çıkan yangın üzerine ziyaretini yarında keserek yangın bölgelerine geçen Kurşun ve yönetim kurulu, daha sonra sel felaketinde ağır hasara uğrayan Bartın, Sinop ve Kastamonu’nun ilçelerinde yardım çalışmalarında bulundu.

Ziyaretlerine Rize’nin ilçe ve köyleri ile devam eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ile görüştü, Yiğitler Köyü'nde Şehit Murat Kabil'in kabrini ziyaret etti, Yiğitler köyü ve Erenköy Köyü'nde vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Yemişlik Köyü Muhtarı Sultan Koç ve Cami İmamı Aziz Canım'ı ziyaret eden AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, Yemişlik Köyü'nde vatandaşlarla sohbet etti. Son olarak Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Salih İşyar'ı ziyaret edip, köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurşun ve ekibi, iftarda Elmalı Köyü'nde iftara misafiri oldu.

Başkan Kurşun açıklamasında, “Geçtiğimiz sene İstanbul’un incisi Sarıyer’den yola çıkarak, Anadolu’nun bağrına yaptığımız ziyaretleri bazı afetler nedeni ile yarıda bırakmak zorunda kalmıştık. Bu sene kaldığımız yerden devam ettiğimiz Sıla-i Rahimimizde güzel Rize’mizin İlçe ve köylerindeki hemşerilerimizle buluştuk. Rize'nin güzel insanları; günümüze renk, gönlümüze muhabbet, vaktimize bereket kattılar. Dostluklarını ve samimiyetlerini bir an bile esirgemeyen tüm Rizeli kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

SARIYER POSTA