Referandum yaklaşırken, bir tarafta ‘Evet’ kampanyası yürütenler diğer tarafta ‘Hayır’ için destek arayanlar hummalı  bir çalışma yürütürken zaman zaman tartışmalar ortamlarda sokaklara yansıyor…
İktidar partisi Ak Parti ile ana muhalefet partisi CHP’nin başı çektiği referandum kampanyasındaki ‘Evet’, ‘Hayır’ yarışında her geçen gün taraflar çalışmaların dozajını artırıyor. ‘Evet’ için destek arayan Ak Partililer ile ‘Hayır’ için destek arayan CHP’liler hummalı bir çalışma yürütürken zaman zaman taraflar arasında tartışmalı görüntülerde ortaya çıkıyor.

REFERANDUM ÖNCESİ EVET - HAYIR TARTIŞMALARI KIZIŞIYOR 

Referandum yarışı her geçen gün kızışıyor. Ak Partililer ‘Evet’ broşürleri dağıtıp vatandaşlardan destek isterken, CHP’liler de sokaklarda ‘Hayır’ broşürleri, el ilanları dağıtarak vatandaştan destek istiyor. Ancak zaman zaman Ak Partililer’in ‘Evet’ ine ‘Hayır’ cı bir vatandaş itiraz ederken, zaman zaman da CHP’nin propagandasını yaptığı ‘Hayır’ için ‘Evet’çi vatandaşlardan tepki geliyor.

BROŞÜRÜ ALMAK İSTEMEDİ

Bugün Sarıyer’de Cumhuriyet Meydanı’nda referandum kampanyasında  ‘Hayır’ broşürleri dağıtan bir CHP’liye yoldan geçen ‘Evet’çi vatandaş, tepki gösterirken, kısa süreli tartışma yaşandı. ‘Hayır’ broşürlerini almak istemeyen vatandaş referandumda 'Evet' oyu kullanacağını söylerken, CHP’liler arasında yaşanan tartışma uzun sürmeden tatlıya bağlandı. CHP'liler broşür dağıtmaya devam ederken, vatandaş ise yoluna devam etti.

http://www.sariyerposta.com