CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Sarıyer’de referandum çalışmalarına katılarak, bir dizi gezi ve ziyarette bulundu. CHP’nin Referandum Çadırı’nı ziyaret eden Torun, Sarıyer Ordulular Derneği’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun bugün Sarıyer’e gelerek, CHP’nin Referandum Kampanyası’na destek verdi. Sarıyer’de bir dizi ziyaret ve gezilerde de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun’a İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve partililerde eşlik etti.

REFERANDUM ÇADIRI’NI ZİYARET ETTİ

Sarıyer’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Ayazağa’da CHP’nin kurduğu referandum çadırını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. ‘Hayır’ kampanyası yürüten CHP’lilere destek veren Torun, daha sonra bir dizi ziyarette bulundu.

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Ordu Milletvekili olan Seyit Torun, ilk olarak Sarıyer Ordulular Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Ali Yaman ve yönetimi ile bir araya geldi. Torun ardından Giresunlular Derneği’ni ziyaret ederek buradan CHP’li Raşit Güner’in oğlunun düğününe katıldı. Referandum çadırı ve dernek ziyaretlerinde bulunan Torun’a CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP Sarıyer Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri Salih Akıncı ve Hasan Karagöz ile Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman eşlik etti.

 

http://www.sariyerposta.com