Demokratik Sol Parti (DSP) Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Sarıyer ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda DSP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Sarıyer İlçe Başkanlığı’na atanan Alaaddin Pınarbaşı, gazetemizi ziyaret etti. Pınarbaşı, Levent Pehlivanoğlu ile ilçemizin sorunlarını ve çözümlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"DSP'DE SİYASET YAPMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

Pınarbaşı, "Yaklaşık 21 yıl önce birlikte Anavatan Partisi'nde siyaset yaptığım ve o yıllardan beri tanıdığım Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nu ziyaret etmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Gazetenizi yakından takip ediyor, ilçe gündemine ilişkin gelişmelerden haberdar oluyorum. Uzun yıllar Şükrü Genç başkanlığında Sarıyer Belediyesi bünyesinde halkımıza hizmet verdim. Sarıyer Belediyesi’nden emekli olmam ile birlikte siyaset arenasında daha aktif olma kararı aldım. Dolayısıyla gönül bağım olan Demokratik Sol Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak görev yapıyorum. Partimizin geçmişini, vizyonunu ve yaptıklarını tartışmaya gerek yok. Rahmetli Bülent Ecevit'in kurduğu partinin ilçe başkanı olarak görev yapmaktan dolayı onur duyuyorum.

"EN BÜYÜK AMACIMIZ İLÇEMİZE DEĞER KATMAK"

2023 seçimleri yaklaşıyor. Ülkemizde siyasi dengeler değişeceğini öngörüyorum. Siyasette 24 saat çok uzun bir süre. Yapılacak yerel seçimde güçlü bir aday ile Sarıyer'de söz sahibi olacağımızın altını bir kez daha çiziyor. Bu mesaj birilerini rahatsız edebilir. Fakat bu bir siyasi yarış. Bizim en büyük amacımız ilçemize değer katmak. Bu anlamda daha yaşanabilir bir Sarıyer için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ