Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, geçtiğimiz günlerde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın istişareleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen Halil İbrahim Kurşun'a partinin ilçe binasında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Pehlivanoğlu, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Kurşun'a görevinde başarılar diledi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu'nun yeni dönemde görevine devam etmeyeceğini açıklamasının ardından uzun süre siyaset kulislerini 'yeni ilçe başkan adayı kim olacak?' sorusu meşgul ederken, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak geçtiğimiz günlerde Halil İbrahim Kurşun'un başkan adaylığını açıklamıştı.

AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELİYOR

İlçe başkan adayı olan Halil İbrahim Kurşun vakit kaybetmeden kolları sıvadı. Corona virüs salgını nedeniyle henüz belli olmayan 7. olağan kongre öncesi ilçe teşkilatı ve partililer ile bir araya gelen Kurşun, fikir alışverişinde bulunuyor. Kurşun, kongre öncesi yeni yönetim kurulunu oluşturmak için teşkilat kademeleriyle detaylı görüşmeler yapıyor.

"SARIYER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Çalışmalarını AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında sürdüren Kurşun'a bir ziyaret de Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'ndan geldi. Pehlivanoğlu, Kurşun'a çalışmalarında başarılar dilerken, hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurşun, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Olağan 7. Kongresi'nde ilçe başkan adayı olarak gösterildi. Öncelikle bu kutsal görevi bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. Kongre öncesi yeni yönetim kurulumuzda yer alacak dava arkadaşlarımızı tespit etmek için teşkilat kademeleriyle bir araya geliyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. En kısa süre çalışmalarımızı tamamlayıp kongreye hazır bir şekilde gideceğiz. Akabinde de Sarıyer için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ