5Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın, bugün Cumhuriyet Mahallesi Armoni düğün salonunda gerçekleştirdiği Sarıyer halkı ile buluşması ve tanıtım toplantısı yoğun katılımı ile dikkat çekti.


Partililerin ilgisinden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Erol Aydın, konuşmasına teşekkür ederek başladı. Aydın konuşmasında; "Ceketim ile gelip ceketim ile gideceğim. Ben hazırım, siz hazırmısınız garibanların bayramı olmaya?" dedi.


Aydın,  "Kadromuz kim, projelerimiz ne bunları daha ileri ki zamanda herkesle paylaşacağız. Bizler Anadolu’dan buralara Sarıyer’e gelen ve geçim sıkıntısı çeken dedelerin torunlarıyız. Ben isçi bir babanın oğluyum. Sarıyer’i yöneten abimiz de  öyle bir neslin çocuğu, biz de öyleyiz. Sarıyer’de dünyaya geldim. Hayatım burada başladı. Sarıyer’in birçok mahallesinin o eski yapısını hissederek büyüdüm. Sarıyer’de yaşıyorum Allah ölümümüzü de Sarıyer’de nasip etsin" dedi.

CEKETİYLE GELİP CEKETİYLE GİDEBİLMEK

Erol Aydın, kendisini dinleyen partililere 1979’da Ordu’nun Fatsa ilçesinde belediye başkanı seçilen Terzi Fikri örneğini anlattı. Aydın, "Terzi Fikri 1979'de Fatsa’da tüm siyasi partilerden daha fazla oy alarak belediye başkanıdır. Ceketiyle gelip, ceketiyle giden bir Terzi Fikri gerçeği vardır. O tarihten bu yana birçok yerde binlerce belediye başkanı geldi geçti. Ancak biz sadece onu hatırlıyoruz. Bunu anlamak lazım. Ben çocuklarımın gurur duyacağı bir baba olarak yaşamımı sonlandırmak istiyorum" dedi.

Özellikle gençlerin ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği buluşma toplantısında Aydın'ın konuşması tezahuratlar nedeniyle sık sık kesilmek zorunda kaldı.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU

2(7)