CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız İstanbul 2.Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

2015 genel seçimlerinde uygulanacak yöntem olmalı diyen Yılmaz Yıldız  Ön seçimden yanayım.. Ön seçimde üyelerin vicdanına sığına,  bir adayım” dedi. Yıldız'' Türkiye’nin daha iyi bir noktaya gitmesi ve iktidarın Cumhuriyet değerlerinde yaptığı aşınmaları tamir etmek için aday olduğunu belirti.'

''Benim milletvekilliğimden çok ülkenin aydınlığa kavuşması ''

Haziran ayındaki seçimlerin Türkiye ve CHP için çok önemli olduğunu söyleyen 2 Bölge Milletvekili Aday Adayı  Yılmaz Yıldız, adayların ön seçimle belirlenmesinin önemine değinerek, “Ülkenin geleceği için” diye konuştu.

 ''Yılmaz Yıldız, “CHP sol bir partidir.''

Yılların Parti Emekçisi Yılmaz Yıldız, bu seçimlerde CHP'nin tarihi bir misyonu olduğunu belirterek, “Ülkemizin bir daha AKP iktidarını kaldıracak gücü yok. Bütün toplumun da güvendiği tek kurum var; o da Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi olarak bundan sonra hata yapma lüksümüz yok.

10253816_618626008205618_6752336038754058016_nAday adaylığı konusunda yaptığı çalışmaların yanı sıra CHP’nin taban ve  yapısını da gündeme getiren Yılmaz Yıldız , “CHP sol bir partidir. CHP’nin gerçek sahipleri tabanı ve üyeleridir. Partinin gerçek Sahipleri ne zaman çalışmalara katıldıysa o zaman CHP başarılı olmuştur.