Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart’taki yerel seçimlerde Sarıyer Belediye Meclis Üye Aday Adayı olan Celal Özer, “Bıkmadan, usanmadan ilçemize hizmet ve Sarıyerlilerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmak için bu göreve talip oldum” diyerek, halk için siyaset yapacağını söyledi.

Celal Özer, Sarıyer Posta’nın geçtiğimiz ay yapmış olduğu ve Sarıyer siyasetinde gündem yaratan “Sarıyer Belediye Meclisi’nde hangi CHP aday adayını görmek istiyorsunuz?” anketinde 80 bin 881 oydan 10 bin 113’ünü almıştı.

Sarıyer’e hizmet için belediye meclis üye aday adayı olduğunu söyleyen Özer, “Sarıyer’in sorunlarını çözmek, dokusunu korumak, güzelleştirmek ve daha da yeşillendirmek için bu göreve talip oldum. Çeşitli STK’larda ve siyasi organizasyonların içerisinde yer aldım. Bu konuda tecrübeli olduğumu söylemeliyim. Eksik ve ihtiyaçları önceden tespit edip meclis üyesi seçildiğim takdirde çalışmalara başlayacağım” dedi.

“Tüm inançlara eşit yaklaşacağım”

Sarıyerli gençlerin sorunlarından kadın haklarına, otopark sıkıntısından inanç eşitliğine kadar birçok konuda projeleri olduğuna dikkat çeken Celal Özer, siyasette namus kavramına büyük öner verdiğini belirtti. Kendisini halk ve hizmet sevdalısı olarak tanımlayan Özer, öz ve söz kavramları üzerinde inançlara eşit bir şekilde yaklaştığını ifade etti.

Celal Özer kimdir?

1966 yılında Amasya’da doğan Celal Özer, evli ve 3 çocuk babasıdır. Siyasi geçmişinde Kağıthane CHP İlçe Teşkilatı yönetiminde bulunan Özer, Hacı Bektaş Vakfı Ayazağa Cemevi kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Amasyalılar Derneği’nde de aktif rol oynayan Özer, 55 ilde şubesi bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkez disiplin kurulu başkanlığı görevini sürdürüyor.