FSarıyer Belediye Başkanlığı’na oturmak isteyenlerin yaptığı çalışma ve siyasi girişimlerle giderek daha yüksek ateşle kaynamaya başlayan siyaset kazanında ilginç ve hoş görüntüler yaşanmaya başladı.

Özellikle herkes tarafından rakip oldukları açıkça bilinen isimlerin siyasi kimliklerini bir yana bırakıp, birbirlerine dostça sarıldığı ortamlar ‘İşte özlenen tablo bu’ dedirtiyor.

Bu tablonun oluşmasına neden olan ortamlardan biri de Atatürk’ün Sarıyer’i ziyaret edip, mesire yeri Çırçır Suyu’nda dinlendiğinin yıldönümü kutlamasında yaşandı. Dr. Cengiz Alp, Dr. Cengiz Tamer ve Sedat Özsoy’un arkadaşlıklarının verdiği samimiyeti burada da sergilemeleri ve Hbirbirlerine iltifat etmeleri kutlamaya katılanlar tarafından takdirle karşılandı.

ÖZSOY'DAN TAMER'E "BAŞKANIM"

Eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy’un, aynı masada yanına oturduğu Dr. Cengiz Tamer’e iltifat edip, “Başkanım” diye hitap etmesi, Dr. Cengiz Tamer’in ise meslektaşı ve siyasi rakibi Dr. Cengiz Alp’in elini sımsıkı tutarken, “Yanlış anlaşılmasın sadece arkadaşız” diyerek espri yapması ise dostluk göstergesi olarak algılandı.

KCHP İLÇE BAŞKANINDAN YAKINLIK

Bu arada Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de etkinliğe katılanların oturduğu masaları ziyaret edip tek tek ellerini sıkması ve bu arada siyasi rakipleri olarak görülen isimlerle de ayaküstü sohbet etmesi siyasetin güzel yüzü olarak görüldü.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in de aynı şekilde siyasi düşünce farkı gözetmeksizin öne çıkan isimlerle görüşüp, dostane sohbetlerde bulunması özlenen tabloların yaşanmasını sağladı. (Tuncay DAĞLI)