İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Karabağ’da çatışmalar devam ederken, Azerbaycan için destek açıklamasında bulundu.

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz sahibi Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulunan Yazıcı şunları söyledi. “Bugün, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yapmış olduğu alçakça saldırıyı kınıyorum. Azerbaycan güçlü bir ülke, güçlü bir devlet. Kendi ordusuna yetecek kadar askeri de var fakat bugün, sembolik olarak birer dilekçeyle, Konsolosluğa başvuru yapıp ihtiyaç halinde bizlerin de göreve hazır olduğumuzu ileteceğiz” dedi.

YAZICI; “AZERBAYCAN YALNIZ DEĞİLDİR”

Tavırlarının sembolik olduğunu ve Azerbaycan’ın gücünün yeterli olduğunu ifade eden Yazıcı, “Oradaki her türlü alçaklığın altından kalkacak imkana sahipler. Fakat biz, dedelerimiz Çanakkale’de birlikte nasıl mücadele verdiyse bugün de ihtiyaç halinde her türlü desteğe hazır olduğumuzu, Azerbaycan’ın yalnız olmadığını, bütün Türkiye’nin Azerbaycan’ın arkasında olduğunu bütün Türkiye’ye, bütün dünyaya haykırmaya geldik. Birazdan bu desteğimizi sayın konsolosa ileteceğiz. Aynı zamanda bilgi de alacağız. Tabii şehit haberleri geliyor, bunlara çok üzülüyoruz. Şehit olan askerlerimize, sivillere baş sağlığı ve Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.