Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı'nda kongre heyecanı yaşandı. Kurucu İlçe Başkanı olan Murat Kemer, bu kez delegelerin oylarıyla TDP Sarıyer İlçe Başkanı seçildi.

TDP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 1. Olağan Kongreye; TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer, TDP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kader Yeğit, TDP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Özarslan Çavdar, TDP Bakırköy İlçe Başkanı Murat Şarkbay, TDP Bahçelievler İlçe Başkanı Ferhat İşçimen, TDP Eyüp İlçe Başkanı Bayram Doğan, TDP Bağcılar İlçe Başkanı Yusuf Tolga İpekel, TDP Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı, TDP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmetcan Mahmut Demir, TDP Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Kurum, TDP İstanbul il ve ilçe yöneticileri, delegeler ile partililer katıldı.

"YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR SARIYER İÇİN UMUT OLACAK"

TDP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cengiz Arı'nın divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Faaliyet raporunun okunması ve kabul edilmesiyle devam eden kongrede konuşan TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer, "Gerçekleştirdiğimiz 1. olağan kongremiz ülkemize, milletimize, İstanbul'a, Sarıyer'e ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yapacağımız çalışmalar Sarıyer için umut olacak. Görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"SARIYER TEŞKİLATIMIZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR"

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat şunları söyledi: "İstanbul genelinde yapılmaya başlanan kongreler tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan biri de İstanbul'un gözbebeği olan Sarıyer'de. İlçe başkanlığımıza 3. gelişim ve her seferinde de teşkilatımız yaptıklarıyla adeta göz kamaştırıyor. Çünkü çok güçlü bir ilçe başkanımız ve fedakar teşkilatımız var. İçerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle kongrelerimizi sınırlı sayıda ve sürede yapmak durumunda kaldık. Fakat inanıyorum ki Murat Kemer Başkanımızın elinde yüzlerce yeni üye formu bulunuyor. Kongre sürecinden sonra bu formları işleme alacağız. Yıl sonuna kadar da çok yoğun bir şekilde üye çalışması yapacağız."

SARIYER POSTA GAZETESİ