Sarıyer’de görev yapan mahalle muhtarları, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu’na destek ziyaretinde bulundu. Muhtarların talep, dilek ve temennilerini dinleyen Cevahiroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ile aynı üniversitede okuduklarını belirterek, “Şükrü Genç’e Sarıyer’in parasını kimseye yedirtmemek konusunda saygı duymuyorum” dedi.

24 muhtarın katılımıyla AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmede konuşan Cevahiroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaşanabilir ve dışarıdan misafir alabilir, turizmi geliştirilmiş bir ortamı oluşturmak için çok çalışacağız. Bireysel olarak iyi olabilirsiniz ama bu tek başına yeterli değildir. Önemli olan hep birlikte güzel işler yapmaktır. Ben anneme ve babama hep iyi davrandım sırtım yere gelmedi. Şimdi de milletimize iyi davranmak ve hizmet etmek niyetindeyiz. Allah sırtımızı yere getirmesin” dedi.

“Kimlere hoş geldin bebek dediniz?”

Cevahiroğlu, muhtarlardan gelen “Sarıyer Belediyesi’ne cevaplanması için hangi soruları sordunuz?” sorusuna “3 milyon TL masraf edip eski Hadep’in ikinci adamına şoför ve araba tahsis ettiniz mi? Resmi olarak 525 milyon TL borcunuz var mı? 475 bin TL harcanarak “Hoş Geldin Bebek uygulamasından kimler ve ne şekilde yararlandı?” gibi sorular sorduklarını, ancak henüz cevap alamadıklarını kaydetti.

“Bu açıdan Şükrü Genç’e saygı duymuyorum”

Şükrü Genç’e İstanbul Teknik Üniversitesi’nden üst devresi olması nedeniyle saygısı olduğunu ifade eden Cevahiroğlu şunları kaydetti: “Sarıyer’in parasını kimseye yedirtmemek konusunda kendisine bu açıdan saygı duymuyorum.”

Cevahiroğlu’ndan muhtarlara davet

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Cevahiroğlu, muhtarları 10 Şubat TİM Gösterim Merkezi’nde gerçekleşecek AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın proje tanıtım toplantısına davet etti.