Hem şık hem de rahat giyinmek her kadının hayali, fakat bu ikisini bir arada bulmak Miss Bella'daçok kolay. 

Kadınlar evde giydiği kıyafetten, pazara giderken giydiğine, spor kıyafetinden, davetlerde giyeceği kıyafete kadar giydiği her şeye çok önem gösterir. Kadınlar kıyafetlerinin hem şık olmasını hem de kıyafetin içinde rahat etmek ister. Bütün bu taleplere kulak veren Miss Bella, şıklığa ve zarafete önem gösteren bayanların uğrak yeri haline geldi. Miss Bella’nın anlamı ‘Güzel Bayan’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten işletmeci Jale Yılmaz Bahçeköylü bayanları ev sıcaklığında alışverişe davet ediyor.

BAHÇEKÖY’DE VAR OLAN BİR EKSİĞİ TAMAMLADIM”

Miss Bella’yı açmaya nasıl karar verdiğini anlatan Jale Yılmaz, “Çevremde ki bayanlar ile ettiğim sohbetlerde Bahçeköy’de bayan giyim üzerine bir mağazanın eksikliğini fark ettim. Her konuşmamızda Bahçeköy’e bayan giyim mağazası istediklerini, bölgede bayana dair kıyafet olmadığını dile getiriyorlardı. Aynı zamanda benim tarzımı da beğeniyor ve bana kıyafetlerimi nereden aldığımı soruyorlardı. Açıkçası bende böyle bir yer açmak istiyordum. Sadece doğru yer için bekledim, burası boşalınca hemen tuttum.” diye konuştu.

“ÜRÜNLERİMİZ ŞIK VE RAHAT”

Ürünlerin şık ve rahat olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Miss Bella da bayana dair her şeyi bulabilirsiniz. Miss Bella’da günlük salaş kıyafetlerden, davetlerde, düğünlerde giyebileceğiniz şık kıyafetlere kadar birçok ürün mevcut.” ifadelerini kullandı.

“MİSAFİRLERİME SEÇİMLERİNDE YARDIMCI OLUYORUM”

Miss Bella’yı tercih eden misafirlerine giyim konusunda yardımcı olduğunu belirten Yılmaz, “Miss Bella’ya gelen her misafirim kendi zevkine göre giyinmek istiyor, ürünleri deniyor. Bende onları önce uzaktan izliyor ve gözlemliyorum. Öncelikle tarzı nasıl, nelerden hoşlanıyor, neleri deniyor, bunları anlamaya çalışıyorum. Misafirlerimin ürün seçimi konusunda zorlandığını fark edersem, kişinin tarzına uygun kombinler sunarım.” diye konuştu.

“FİYATLARIMIZ PİYASA STANDARTLARIN ALTINDA”

Ürünlerin fiyatları diğer mağazalara göre daha uygun olduğunu belirten Yılmaz, “Bayanlar, başka bir mağazada aynı kaliteye aldıkları ürünü Miss Bella’da daha uygun fiyatlara alabiliyor.” dedi.

MİSS BELLA MİSAFİRLERİNE EV SICAKLIĞI SUNUYOR

Miss Bella’nın sadece bir giyim mağazası olmadığını vurgulayan yılmaz, “Miss Bella aile sıcaklığını hissedeceğiniz bir yer.  Ben misafirlerime ‘gelsin, giydirip, gönderirim’ mantığı ile yaklaşmıyorum. Miss Bella’da tamamen ev sıcaklığında alışveriş yapan bayanlara, sohbet, kahve hatta fal bakma imkânı bile sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Adnan Menderes Cad. No: 13/B Bahçeköy

Tel: 0531 324 37 35