MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları’ndan heyet halinde İlçe Emniyet Müdürlğü’ne taziye ziyareti gerçekleştirildi. Heyet, Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’ya polise yapılan hain saldırılar nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu.
Hain bombalı saldırıların ardından polise taziye ziyaretleri sürüyor. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne son olarak MHP ve ülkü ocaklarından heyet halinde taziye ziyareti yapıldı.

Sarıyer MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve Ülkü Ocakları Başkanı Burak Karagülle ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’yı makamında ziyaret ederek, onun nezdinde polis teşkilatına başsağlığı dileğinde bulundu.
MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, “Emniyet teşkilatımıza taziye, moral ve destek ziyaretinde bulunduk. Türk polis teşkilatımıza son yapılan alçak saldırılar sebebiyle Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu kötü günlerin atlatılması temenni ediyoruz.”diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’da MHP ve Ülkü Ocakları’ndan gelen heyettekilere destek ve ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.