MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kahvaltı programı gerçekleştirdi. 

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programa; MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve il başkan yardımcıları, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Birben Fidan, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, öğretmenler, gaziler, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

ŞEHİT ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan programda, geçmiş yıllarda şehit edilen öğretmenlerin resimleri asıldı. Kahvaltı etkinliğinin açılış konuşmasını yapan MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, “Fedakârlığın sınırı olmadığı gazilerimiz ve öğretmenlerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Şehit öğretmenlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekânları cennet olsun” dedi. 

“BİRLİKTELİĞİMİZ DAİM OLACAK”

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ise, Türkiye’nin terörle mücadelesine vurgu yaparak, “Şehit edilen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Gür, “Çok konuşmaktan öte birbirimize gönül muhabbeti ile anlaşabileceğimiz bir meclisteyiz. Bu sabahki güzel tablo, bu birlikteliğin daim olacağının en önemli işaretidir. Katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Programın sonunda MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Sarıyer İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar’a günün anlamına ilişkin plaket takdim etti.