Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda heyet oluşturan MHP Sarıyer, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde sevimli dostlarımızı beslemeye devam ediyor.

Corona virüs salgınına karşı yiyecek sektörü üzerine hizmet veren işletmelerin kapatılmasının ardından zorluklar yaşayan Sarıyer'deki yaklaşık 7 bin sokak hayvanı unutulmuyor.

"SARIYER'DE SOKAK HAYVANLARI İÇİN BÜYÜK HASSASİYET VAR"

Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, "Yaklaşık 2 ay önce 4 bölgede sokak hayvanlarımızı beslemek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak bir heyet oluşturduk. Gittiğimiz yerlerde başka gönüllülerin de hayvanları beslediğini görüyoruz. Sarıyer'de sokak hayvanları için büyük hassasiyet var. Organizasyonun başında Kadın Kolları Başkanımız Birben Fidan bulunuyor. Bu tarz faaliyetler sosyal sorumluluk projeleri ve insanlık adına yapılan girişimlerdir. Aynı dünya üzerinde yaşadığımız canlara destek olmak amacıyla sahadayız. Ayrıca yerel basının temsilcisi olarak bu paydaşa destek verdiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ