Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları, Sarıyer’de “Anne Çocuk” etkinliği düzenlendi.

MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları tarafından “Anne Çocuk” etkinliği, Karadeniz Vakfı’ndaki ebru ve hat sanatı, ahşap boyama, folklor ve okçuluk eğitimi verilerek gerçekleştirildi. MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Birben Fidan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez, MHP Sarıyer İlçe yönetimi ve çok sayıda isim katıldı. 

BİN KİŞİYLE BULUŞTUK

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Birben Fidan, “Hayal ettik ve sonra hayallerimizi gerçekleştirmek için harekete geçtik. Bugün “BİN” kişiyle etkinlik alanında buluştuk. İlçe başkanıma, teşkilat başkanıma, bölge başkanlarıma, mahalle başkanlarımıza ve teşkilatın kıymetli, fedakâr kadın kollarına teşekkür ediyorum. Emeği geçen yöneticilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. 

EBRU VE HAT SANATI ÖĞRETİLDİ

Sarıyerliler, Karadeniz Vakfı’nda düzenlenen “Anne Çocuk” etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Bin kişinin katıldığı etkinlikte miniklere, ebru ve hat sanatı öğretildi. MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, ilçe kadın kollarına teşekkür ederek, Sarıyer’deki anne ve çocukları bir araya getirmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.