Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve beraberindeki heyet, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu'nu ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Adayı Halil İbrahim Kurşun'u ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen görüşmede; Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyeleri Hüseyin Coşgun, Gamze Demirtaş, Altay Unan, Ergin Durdu, Salim Kain, Şeref Özalp, Sarıyer Belediye Meclisi MHP Üye Mehmet Delihasan, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri de yer aldı.

SARIYER'İN SORUNLARINI ELE ALDILAR

Aylık rutin istişare toplantısında Sarıyer'in sorunları ele alınırken, yapılması gerekenler ve çözümler masaya yatırıldı. Ayrıca izlenmesi gereken yol haritası hakkında da fikir alışverişi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, 2 Şubat Salı günü yapılacak olan AK Parti Sarıyer 7. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkan Adayı Halil İbrahim Kurşun'a hayırlı olsun temennilerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ