Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından 'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu Programı' kapsamında bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe çok sayıda katılım oldu.

Ayazağa  Rauf Denktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe; TBMM MHP Başkanvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, MHP MYK üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Adan'dan HDP çıkışı

Programda konuşan TBMM MHP Başkanvekili Celal Adan, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün darbe girişimiyle Türk devletinin çökertilmek istendiğini, TSK'nin, MİT'in, emniyetin FETÖ'cü askerlerce basıldığını, TBMM'nin bombalandığını anlattı. Adan, "Bize dışarıdan bu organizasyonları ABD, bu milletin birliğine, kardeşliğine kurşun sıkan terör örgütünü desteklerken, öbür tarafta bu milletin vergilerinden aylık alarak parlamentoda hayatını devam ettiren siyasi bölücü bir partinin olduğunu biliyoruz. MHP Genel Başkanı Bahçeli Bey uzun süredir, 'Bu parti kapatılmalıdır' diyor. Dünyanın hiçbir yerinde askere kurşun sıkan, polise kurşun sıkan, o ülkeyi bölmek noktasındaki bir siyasi iradeye hayat hakkı tanınmamaktadır. 'Amerika'nın bir kısmını böleceğim, burada devlet kuracağım' diye bir hareket ortaya çıksa, orada canlı bırakmazlar. Almanya'da da Fransa'da da bırakmazlar" dedi.

"Üretim istihdamı artırmalı, ihracat olmalı"

Pandemi sürecinin büyük maliyetleri de beraberinde getirdiğini söyleyen Adan, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti devleti bir karar verdi. Üretim olmalı, üretim istihdamı artırmalı, ihracat olmalı. Dolayısıyla üretim, istihdam ve ihracat noktasında almış olduğu kararın arkasındayız. Muhalefet partilerini dinliyoruz, bağırıyorlar, çağırıyorlar. Yaptıkları tek bir şey var, milleti sokağa çıkarmak, HDP'yi meşrulaştırmak, Türkiye'yi dünyanın gözünde küçük düşürmek ve bu iktidara karşı düşmanlık yapmaktan başka hiçbir ifadelerine maalesef rastlamıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Ayazağalılar ile buluştular

'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu Programı' kapsamında Ayazağa'ya gelen MHP heyeti, mahalle esnafını, STK'ları ve Ayazağaspor'u ziyaret etti. Vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinleyen MHP'liler, çözümler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

BİZİ TAKİP EDİN

Instagram: sariyerpostagazetesi

Twitter: sariyerposta