MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı 10. olağan kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi. Mevcut başkan Ünsal Bilgiç yeniden seçildi.


MHP Sarıyer İlçe Kongresi dün yapıldı. Kongreye tek aday olarak Ünsal Bilgiç katılırken, delegelerin tüm oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye MHP Sarıyer İlçe delegelerinin yanı sıra İstanbul teşkilatlarından üyelerin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan eski MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu da katıldı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılan kongre saygı duruşu, istiklal marşı, divan üyeleri seçimi ve konuşmalarla başladı. Divan’a MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları’nda başkanlık yapan kadınlardan oluştu. Divan Başkanı Emine Turan açılış konuşması yaparak kongreye start verdi.

BİLGİÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ


Kongrede tek liste olarak yapılan seçimde mevcut başkan Ünsal Bilgiç seçime katılan delegelerin tüm oylarını alarak yeniden başkan seçildi. Ünsal Bilgiç kongrede yaptığı konuşmasında, “Milliyetçi ülkücüler olarak maziden atiye, Edirne’den Ardahan’a, balkanlardan Tanrı dağına 48 yıllık kutlu mücadelemizden taviz vermeden bugünlere gelmiş bulunmaktayız. Geçirmiş olduğumuz siyasi süreç ilçemizde hareketemizi başarılı kılma noktasında üstün gayret sarf edip partimizi güçlü kılmak için mücadele ettik. Allah’a şükür vicdanımız rahat alnımız aktır. Namerde boyun eğmeden, hiçbir görevden kaçıp yüksünmeden, inandığımız değerler uğrunda, bir mensubiyet şuuru ile hareket ettik. Bizim hiçbir siyasi ikbal ve endişemiz yoktur. Asla olmayacaktır. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyden almış olduğumuz öğreti, bu kutlu yolda bu kutlu davaya yalnız hizmet etmektir tek emelimiz.”diye konuştu.

http://www.sariyerposta.com