mhp kalabalık

Sarıyer MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek ve Meclis Üyesi Adayları geçtiğimiz günlerde Sarıyer Belediye Kapalı Spor Salonun’da yüzlerce partili ile buluştu.

Aday ve Meclis üyelerinin tanıtım toplantısına Sarıyer MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban,  MHP eski İl Başkanı Hasan Hüseyin Ceylan, MHP İl Başkan Yardımcısı Selami Şişman, Sarıyer Sivaslılar Dernek Başkanı Ali Genç, Sarıyer Hilmi Kılıç, Bağımsız Belediye Başkan Adayı, Demokrat Parti Sarıyer İlçe Başkanı Cemal Yıldırım, ve Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ali İrfan Binboğa’nın yanı sıra çok sayıda dernek temsilcisi katıldı.

Mehter takımının konseri ile başlayan tanıtım programehtermında açılış konuşmasını yapan MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, “Sarıyer’i yönetmek bir sevdadır. Milliyetçi Hareketin yürüyüşü Sarıyer’den başlamıştır, Çankaya Köşkünde son bulacaktır” Dedi.

“Hiç Kimse hiçbir yere gitmeyecek. Sizlere yürekten söz veriyorum. Bu güzel Sarıyer hepimizin” diyerek sözlerine başlayan Özyürek’in bu giriş sözleri kapalı spor salonunu dolduran yüzlerce partili tarafından uzun süre alkışlandı. Partilere rica da bulunan Özyürek, 30 Mart’ta kadar herkesin elinden geleni yapmasını ve destek olmasını istedi.

IMG_2379

“Sarıyer’i ben değil, biz yöneteceğiz”

Sarıyer’de doğan, yaşayan bütün herkesin belediye başkanı olmak istediğini belirten Özyürek, insana, kültürümüze, yaşadığımız ilçeye sahip çıkan bir belediyeciliğe talibiz. Bu anlamda üzerimize düşen tüm sosyal sorumluluk hizmetini Sarıyer’de ön plana çıkaracağız.

 Ahmet Özyürek’e taraftar dopingi

Sarıyer’de geçtiğimiz hafta oynanan Sarıyer, Tarsus İdman Yurdu maçının hemen ardından yüzlerce Sarıyer’li taraftar, MHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek’e destek  için tribünlerdeki yerini aldılar. Bu süprizden dolayı memnuniyetini ifade eden Özyürek, Sarıyer’de çok güzel günler bizleri bekliyor diyerek, taraftarlara bu jestlerinden dolayı teşekkür etti.

mhp tribün

Konuşmaların ardından Meclis Üyeleri Partililere tek tek tanıtıldı. Ve ardından topluca fotoğraf çektirilerek program son buldu.

 

Levent PEHLİVANOĞLU

 

 

taraftar