unnamedMHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek yerel seçime yönelik siyasi tanıtım ve propaganda çalışmasını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Özyürek Reşitpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında esnaftan da büyük ilgi ve destek gördü.

Sarıyer’in hemen hemen her mahallesine gidip, burada yaşayan vatandaşlarla görüşen Ahmet Özyürek ve parti teşkilatı halk tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyor.

İlçe Başkanı Erdal Çoban ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın kollarının da katılımıyla gerçekleşen ziyaretler, bazen kapalı salonlarda bazen evlerde bazen de açık havada yapılıyor.

Toplantılarda birlikte olduğu mahalle sakinleri ile ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinleyip, istek ve düşüncelerini not alan Başkan Adayı Ahmet Özyürek, Sarıyer’i her anlamda tanıdıklarını ve insanları tehdit ve tedirgin eden mülkiyet sorununu, yerinde dönüşüm ile kalıcı çözüme kavuşturmak istediklerini belirtiyor.

Reşitpaşa’daki toplantıda yaptığı konuşmada, esnaf ve vatandaşın Sarıyer’e duyarsız kalmış bir yönetime artık dur demesinin zamanının geldiğini söyleyen Özyürek, “Seçime çok az bir süre kaldı. 30 Mart’ta sandığa gidecek seçmenlerimizden MHP’ye oy vermelerini istiyorum. MHP olarak biz iktidara geldiğimizde Sarıyer’i hak ettiği değere kavuşturacağız” dedi.