unnamed (1)MHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek seçim çalışmaları kapsamında Sarıyerlilerle değişik ortamlarda bir araya gelip, istek ve sorunlarını dinlerken, medya aracılığıyla da seçmenlerine seslenip, düşüncelerini ifade ediyor.

"GÖSTERMELİK TAPU DAĞITIM TÖRENLERİ YAPILIYOR"

Kendisiyle röportaj yapan A Haber kanalı muhabirinin sorularını da cevaplayan MHP Adayı Ahmet Özyürek, bazı siyasi partilerin ‘tapu siyaseti’ yaparak halkı sömürmeye devam ettiğini söyledi. Özyürek, “Sarıyerlilerin öncelikli sorunu olan mülkiyet problemini  40 unnamedyıldır çözümsüzlüğe mahkum eden bu anlayışlara  artık dur demenin zamanı gelmiştir. Her seçim öncesi tapu vereceğiz deyip, düzenlenen şatafatlı törenlerde birkaç kişiye göstermelik tapu dağıtarak bu sorun çözülemez. Bu yalnızca insanların umudunu ve duygusunu sömürmektir. Halkımız artık bunları çok iyi bilip, değerlendirmesini de çok güzel yapıyor” dedi.

"MÜLKİYET SORUNUNU AYRIM YAPMADAN ÇÖZECEĞİZ"

Konuşmasında belediye başkanlarının yetkisi olduğu halde tapu sorununu çözmediklerini de ileri süren Ahmet Özyürek şöyle devam etti:

“Bize başkanlık yapma şansı verildiği taktirde Sarıyer'in unnamed (7)mülkiyet sorununu çözmek için, halkımızı da yanımıza alarak tüm gücümüzle mücadele vereceğiz. Ayrım yapmadan, bölgecilik, partizanlık yapmadan halkımızın imar- iskan ve tapu sorununa son vereceğiz.”

Ahmet Özyürek gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde esnaf gezileri, Sarıdağ’da Dernek toplantısı ve Rumelikavağı’nda da ev ziyaretleri yaparak, halkla bir araya gelmeyi sürdürdü.