Vatan Partisi Sarıyer İlçe Örgütü, olağanüstü seçimli kongresini gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Sarıyer İlçe Örgütü mevcut Başkanı Mesut Çalışkan, tek aday olarak girdiği seçimlerde tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi.

Mesut Çalışkan’ın yeniden ilçe başkanı seçilmesinin ardından AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, ADD Sarıyer Şubesi Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, İYİ Parti ve Hepar  ilçe yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Sarıyer’e hizmet için varız”

Büyükdere’de bulunan ilçe parti binasında yapılan kongre öncesi gazetemize konuşan Vatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mesut Çalışkan, “Eski dönem ilçe başkanımız Levent Şahin’in Kartal bölgesine taşınmasıyla birlikte genel merkezimizin takdiriyle bir süre Vatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordum. İç tüzüğümüze göre 45 günlük süre içerisinde seçim yapmamız gerekiyordu. Parti binamızda yaptığımız seçimle de Sarıyer’e hizmet için yeni yönetimimizi oluşturduk” dedi.

Vatan Partisi seçimde iddialı

Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili konuşan Çalışkan, “Vatan Partisi, ülkenin her ilinde ve ilçesinde seçimlere girmek için hazırlanıyor. Sarıyer ilçe teşkilatı olarak ilçemize daha güzel hizmet vermek için seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partili arkadaşlarımız sahada da çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde:

Birol Akbulut

Kadriye Hacer Gerim

Necmettin Çelik

Duygu Seval Akyıldız

Meral Çetin

Orhan Yıldırım

Zerrin İnce

Hüseyin Arku

Cevat Kondakçı