AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, tapu meselesinin kapalı kapılar ardında değil, mertçe belediye meclisinde konuşularak çözülebileceğini söyleyerek Şükrü Genç’i mecliste konuşmaya davet etti.

Kurşun açıklamasında şunları ifade etti: “Sizlerin de takip ettiğiniz gibi İBB Meclisinde, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyemiz Sayın Hüseyin Coşgun, CHP’li yönetimin Sarıyer’in kanayan yarası haline getirdiği tapu meselesini gündeme getirdi. CHP’li Sarıyer Belediye Başkanı önce İBB Meclisinde çoğunluk bizde olsaydı çözerdik. Çünkü bizim buna yetkimiz yok. AK Partili arkadaşlarımız, vatandaşın lehine olacak her türlü çözümde biz kabul oyu vereceğiz." dedi.  
 

Başkan Kurşun; "Biz bir kez daha hodri meydan diyoruz!"

Pazartesi günü yapılacak olan Haziran ayı oturumunda, dersine çalış, çözüm önerileri ile halkı temsil eden meclise gel, mertçe yüz yüze her şeyi konuşalım diyen Başkan Kurşun, “Vatandaş da birinci ağızlardan objektif ve net bir şekilde her şeyi öğrensin. Aslında Sayın Genç’i meclise davet etmemiz bile abes çünkü zaten görevi. Ama Sayın Genç nedense hiçbir meclise gelip meclis üyelerimizle yüzleşemiyor. Biz bir kez daha hodri meydan diyoruz! Pazartesi günü Şükrü Genç’i görevinin başına, olması gereken yere, Sarıyer Belediye Meclisi’ne davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.