Pademi sürecini ve yaklaşan Ramazan ayını gazetemize değerlendiren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Bu zorlu süreci, Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve Bilim Kurulu’nun doğru bilgilendirmesi ile birçok ülkeye göre başarı ile sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Covid-19 pandemi sürecini başarılı bir şekilde yürüttüğünü vurgulayan Halil İbrahim Kurşun, "İlçemizde Müftülük, Kızılay, kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlar ve STK’lar ile temas halindeyiz. İçerisinde bulunduğumuz durum siyasetin çok üzerinde. Cumhurbaşkanı’ndan yerel yönetimlere kadar kimin emeği varsa herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"KURALLARA RİAYET ETMEMİZ GEREKİYOR"

Corona virüs önlemleri kapsamında Ramazan-ı Şerif'te toplu iftarların yapılamayacağını hatırlatan Kurşun, "Her yıl gönül soflarında buluştuğumuz Ramazan ayında bu kez toplu iftar yapamayacağız. Fakat salgından bir an önce kurtulmamız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmemiz gerekiyor " dedi.

KURŞUN'DAN SARIYER BELEDİYESİ'NE ÇAĞRI!

Ramazan ayı İslam coğrafyası için çok kıymetli olduğunu vurgulayan, Kurşun, "11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşlarımızın gönlüne girmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ramazan ayında da durmayacağız. Biz AK Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ben Sarıyer Belediyesi’ne bir çağrıda bulunmak istiyorum. Vatandaşın evlerine girin, gıda yardımının yanı sıra onlara pişmiş yemek götürün" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ