AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında Sarıyer'de görev yapan yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Basın mensuplarının zor şartlar altında çalıştığını belirten Kurşun, gazetecilerin gününü kutladı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen programa; Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve İBB Meclisi AK Parti Üyesi Hüseyin Coşgun, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, yerel basın temsilcileri ile AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"Gazetecilerin rolü çok önemli"

Yerel basının önemine vurgu yapan Kurşun, "Halkın doğru bilgilendirilmesi, yapılan hizmetlerin anlatılması ve ilçenin eksik yönlerinin gündeme getirilmesi açısından gazetecilerin rolü çok önemli. Sizler halk adına idarecileri ve siyasetçileri denetleyen kişilersiniz. 4. güç olarak tabir edilen basın bu anlamda da değerli bir sorumluluğu yerine getiriyor. Bu düşüncelerle başta Sarıyer'de görev yapan gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetecilere teşekkür belgesi

Programın sonunda AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun tarafından gazetecilere teşekkür belgesi takdim edildi. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

SARIYER POSTA