Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Gümüşdere Mahalle Muhtar Adayı Samet Kunduracı, mahallesinin eksikliklerini giderecek projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

1984 yılında Gümüşdere Mahallesi’nde dünyaya gelen, evli ve 2 çocuk babası olan Samet Kunduracı, mahallesinin tanınan ve sevilen esnaflarından biri olarak dikkat çekiyor.

Katılımcı bir yönetim politikası izleyecek

Gümüşdere Mahallesi’nin sorunlarının ve ihtiyaçlarının bilincinde olduğunu ve bunlara yönelik çalışmalar yapacağını ifade eden Kunduracı, problemlerin çözümü noktasında gördüğü yetersizlik ve eksikliği gidermek için oluşturduğu genç ve dinamik kadrosu ile vatandaşlardan destek istiyor. Klasik muhtarlık yönetimi anlayışı dışında bir tutum ve strateji geliştiren Kunduracı, muhtar seçilmesi halinde Gümüşdere Mahallesi’ni vatandaşlar ile birlik ve beraberlik içerisinde yönetmeyi hedefliyor.

“Değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak için çalışacağız”

Gümüşdere Mahalle Muhtar Adayı Samet Kunduracı, vizyonunu şu sözlerle açıkladı: “Oluşumumuzun getirisi olan çok yönlü düşünce ve çözüm önerilerini mahallemiz için uygulamanın yanı sıra her zaman eleştiriye açık ve halkçı yönetimi benimseyerek, mahallemize kişisel hizmetin yanı sıra, kalıcı hizmetler sunarak dönemsel süreci layıkıyla tamamlamak. Gayemiz, halkımızın desteğiyle mahallemizi daha güzel bir hale getirmek ve yarınlara daha umutlu bakabilmek. Gelecek nesillere değerlerimizi aktarmak için, köyümüz için daima çalışacağız” dedi.

GSM: 0544 678 60 20