2009 yılında Sarıyer Belediyesi tarafından başlatılan ve bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Barışa Çağrı Festivali CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Maslak TİM’de gerçekleştirilecek.



Kılıçdaroğlu, dün( 29 Ağustos) katıldığı Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Belediye Meclis Üyeleri’ eğitim programında, Sarıyer’de düzenlenecek olan Barışa Çağrı Festival’ine katılacak olmaktan duyduğu mutluluğu Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e iletti.


Bu yıl 6.sı düzenlenecek Barışa Çağrı Festivali’ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey de katılacağını belirtmişti. Festivalin sunuculuğunu Fırat Tanış ve Nefise Karatay yaparken, ünlü sanatçı Sertab Erener, ünlü, bale ve keman sanatçısı, aynı zamanda oyunculuk yapan Mazlum Çimen’in yanı sıra, Vassilis Saleas, Aytaç Doğan, İsmail Tunçbilek, Hosam Hayek, Ladik Çocuk Korosu, Sarıyer Halk Dansları, Mohamed Hatem Hamila gibi değerli sanatçılarda Sarıyerlilere güzel bir gece yaşatacak.


1 Eylül günü 19.30′da başlayacak programa Sarıyerlilerin büyük ilgi göstermesi beklenirken, 5-6 Eylülde gerçekleşecek olan 18. CHP olağanüstü kurultayı öncesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı festivale birçok siyasetçinin de katılması beklenirken, geceye medya kuruluşlarının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.