Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Serdar Kılıç, 30 Temmuz Pazar günü Yenikapı’da yapılacak Büyük Kudüs Mitingi’ne tüm halkımızı davet etti.

Serdar Kılıç bugün yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Her daim mazlumun yanında durmuş, gözyaşını silmiş olan bu aziz millet dün olduğu gibi bugün de Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu gösterecektir. Sadece Türk ve Filistin bayraklarıyla donatılacak alana bütün halkımızı davet ediyor, bu tarihi mitingin başta Filistinli kardeşlerimize sonra da tüm mazlum coğrafyalara ümit olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

HER GÜN ACI HABERLER GELİYOR


İsrail’in, Kudüs ve Mescid-i Aksa’da Filistinlilere yönelik uyguladığı zulmü daha da artırmaya başladığını belirten Kılıç şunları söyledi:  “Her gün gelen acı haberler ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da namaz kılınmasının yasaklanması, İsrail’in pervasızlığının had safhaya ulaştığını bütün dünyaya bir kere daha gösterdi. Bu yaşananlar milletimizin de öfkesini doruğa çıkardı. Bu durum karşısında Saadet Partisi olarak milletimizin ortak hissiyatına tercüman olmak, Filistin’de yaşanan zulümlere karşı duruşumuzu göstermek ve uluslararası kamuoyunun Filistin’de yaşananlara dikkatini çekmek adına; 30 Temmuz Pazar günü Yenikapı Meydanı’nda ‘Büyük Kudüs Mitingi’ düzenleme kararı almış bulunuyoruz. STK ve kanaat önderlerinin de katılım sağlayacağı bu miting 80 milyon milletimizin farklılıklarıyla beraber yeri ve zamanı geldiğinde birlikte hareket edebileceğini gösteren önemli bir örnek olacaktır.”

Kılıç ayrıca, “İslam ülkelerinin dağınıklığından istifade eden İsrail’in bu insanlık dışı uygulamalarına karşı sessiz kalmak ve yapılanları içimize sindirmemiz mümkün değildir.” dedi.