Geçtiğimiz Ramazan ayı etkinlikleri kapsamından Sarıyer Belediyesi’nin verdiği iftar yemekleri büyük katılımla gerçekleşmişti.

Kastamonulular için düzenlenen ve rekor bir katılımla gerçekleşen iftar yemeği sonrası bir araya gelen Kastamonulu başkan ve yöneticiler, bir araya gelerek istişarede bulundular.

Sarıyer Kastamonulular eski dernek Başkanı ve Sarıyer Belediyesi STK Birim Sorumlusu, Mehmet Öz. Ramazan ayında iftar programına rekor seviye de katılım sağlayan hemşerilerine teşekkür etti.

Sarıyer Maden’de bir caddeye, “İstiklal Yolu” adı verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Öz, buraya tarihi misyonuna yakışan tabelanın konmasının çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

“SİYASETTE TEMİSİL EDİLMEK İSTİYORSANIZ EMEK VERMEK ZORUNDASINIZ”

Konuşmasına devam eden Öz, “Siyasetçiniz, iş adamlarınız, bürokratınız, sivil toplum kuruluşlarınız ve basın desteğiniz olmalıdır. Saha ve salonları doldurmanız kafi değildir. Siyasetin içinde de rekabet vardır. Üstüne basarak siyasetin dışında ki birinin gözlemleri olarak söylüyorum. İçinizde siyaset ile ilgilenen arkadaşlarımız var. Mutlaka sayılarınızı artırmalısınız. Siyaset kadro, ekip ve ikna etme işidir. Bunu da iyi bilmek zorundasınız. Bizim siyasette yapamadığımız ve temsil edilemeyişimizin nedenlerinden biride budur. İşte burada iyi niyet, tecrübe, birikim ve dava adamlığı para etmiyor. İşte burada siyaset başka biçim alıyor. Varlığının itibar ve prim yapması rekabet ortamın da sorun olarak görülebilir. Bunun birçok nedeni olabilir. Siyasette var olmak istiyorsanız emek ve mücadele etmek zorundasınız” dedi.

KARŞILIKLI TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Sarıyer Belediyesi STK Birim Görevlisi Birim Mehmet Öz, tarafından iş insanı Hasan Balcı’ya verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Ayrıca, Sarıyer Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Birim görevlisi Mehmet Öz’e Kastamonu Araç Birlik Platformu adına Şükriye Kobal Ayvacı tarafından teşekkür plaket verildi.