Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 183. yıl dönümü sebebiyle, Sarıyer’de İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Hüseyin Işıktaş’a bir dizi ziyaretler gerçekleşti.

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 183. yıl dönümü sebebiyle Sarıyer Kaymakamı Merhmet Özer, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Sarıyer Belediyesi Başkan VekiliHüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün, Sarıyer Yenimahalle’de bulunan Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek Jandarma Yarbay Hüseyin Işıktaş ve askeri erkanın günü, kesilen pasta ile kutlandı.

KAYMAKAM ÖZER’DEN TEBRİK

Jandarmanın 183 yıldır ülkemizin savunmasında önemli rol üstlendiğini ifade eden Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, “Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıl dönümünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ülkemizin güvenliğinin ve asayişin sağlanması noktasında önemli rol üstlenen jandarmamız, bugün geldiği nokta itibariyle dünyada örnek gösteriliyor. Bu vesile ile şehit olan tüm jandarma mensuplarına Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum" dedi.

Devlet arşivlerinde adına 1839'dan itibaren rastlanan ve 2016'da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 183 yıldır gece gündüz görev yapıyor.

Sarıyer Posta ailesi olarak Jandarma Teşkilatının 183. yıl dönümü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.