İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Anlat İstanbul’ temalı çalışma Sarıyer’de gerçekleşti. Antalya Milletvekili Av. Hasan Subaşı’nın beraberinde yer aldığı heyet, 38 mahallede halk bir araya gelerek esnafı ziyaret etti.

‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması kapsamında, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, genel başkan yardımcıları, kurucular kurulu üyeleri, il başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer Sarıyer’i karış karış gezdiler. Vatandaşın ve esnafın dertlerini, taleplerini dinleyen partililer, 'Çözüm sandıkta' diyerek, genel başkan Meral Akşener’in selamlarını ilettiler.

Sarıyer’de STK ve muhtarlara ziyaret

İYİ Parti Antalya Milletvekili Av. Hasan Subaşı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı ve partililer, saha çalışmaları kapsamında; Sarıyer’de STK, muhtarlar ve esnafı ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeler sonrası İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığının düzenlediği Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde iftar programında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

SARIYER POSTA