İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın kurucu üyelerinden Cem Sak, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı. Sak, “Hedefimiz Sarıyer’de İYİ Parti iktidarıdır” dedi. 

Cem Sak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na gerçekleştirdiği ziyareti ile başkanlık adaylığını açıklamıştı. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını resmiyete döken Sak, “İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlere ilan ediyorum” dedi. Toplantıya İYİ Parti Sarıyer İlçe Sekteri Filiz Caca ve partililer katıldı. 

HER KESİMLE İLETİŞİM KURACAĞIZ

Partide küskünleri barıştıracağını dile getiren Sak, göreve gelmesi durumunda, “Güçlü, dinamik, üretken Sarıyer’in 38 mahallesine hitap eden engin ekibimle, delegemizden takdir görür, göreve gelirsek, ben değil biz diyen, birbirine güvenen, toplumun her kesimiyle iletişim kurabilen güven ve saygı uyandıran bir teşkilat yapısıyla Sarıyer’de birinci parti olmak hedefimizdir” dedi.

DEĞİŞİM ZAMANI

Sak, “Tüm teşkilatımızla 2023’teki seçime var gücümüzle çalışıp beklentimizin üstünde halkımızın takdiri ile olumlu sonuca ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Şimdi değişim zamanıdır. Güçlenerek ülkemiz ve Sarıyer için güzel şeyler yapma zamanıdır. Buna yürekten inanan herkes ile kol kola heyecanla koşma zamanıdır. Bizim için olmaz ise olmazı tek hedefimiz olan yerel seçimde Sarıyer’de İYİ Parti iktidarıdır” diye konuştu. 

CEM SAK KİMDİR?

İstinye’de ikamet eden Cem Sak, Evli ve iki kız babasıdır. Sak, eğitimini tamamladıktan sonra 21 yıldır inşaat sektöründe, proje üretme ve yatırım uzmanı olarak hizmet vermektedir.