İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 2. olağan delege seçimleri yapıldı. Oy kullanmak için sabahın erken saatlerinde ilçe binasının önüne gelen İYİ Partililer delege seçimlerine yoğun ilgi gösterdi. 37 mahalle için yapılan seçimlerde Mustafa Yazıcı’yı destekleyenler kazandığı 351’e 49 delege ile 35 mahallede üstünlük elde etti.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Yücel Coşkun’un yönettiği ve 400 delegenin belirleneceği delege seçimlerine; İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkan Adayı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkan Adayı Taner Tayfur, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkan Adayı Ayhan Uzunboy ve çok sayıda partili katıldı.

35 MAHALLEDE ÜSTÜNLÜK ELDE ETTİ

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve sadece Sarıyer Posta Gazetesi'nin takip ettiği delege seçimleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan delege seçimlerinde zaman zaman tansiyon yükseldi. Seçimde oy kullanmak isteyenlerin dilekçeleri alındı. Saat 14.00 sıralarında başlayan oylama saat 17.00’da sona erdi. İYİ Parti Sarıyer ilçesinde iki adayın yarışacağı Başkanlık seçiminde delege listesi oluşturmak için, delegeler sabah saatlerinde oy kullanmaya geldi. 37 mahalle için yapılan seçimlerde başkan adayı ve ilçe başkanı Mustafa Yazıcı’yı destekleyenler kazandığı 351’e 49 delege ile 35 mahallede üstünlük elde etti.

“SEÇİM İÇİN HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret eden İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, delege seçimlerinin ardından ilk röportajını gazetemize verdi. Yazıcı, “Demokrasinin bir gereği olan delege seçimleri başarılı bir şekilde tamamlandı. Öncelikle katılım sağlayan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Her partide olduğu gibi demokrasi için rekabetin de olması gerekiyor. Sonuç olarak bizim ve partimiz adına delege seçimi başarılı geçti. 391 parti üyemizin oy kullandığı delege seçimi sonucunda partimize gelecekte yön verecek bir seçim oldu. Üyelerimiz İYİ Parti için gece gündüz çalışacak delegelerin belirlenmesi kapsamında en doğru kararı verdiklerini düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimi için hayırlı olmasını temenni eder, İYİ bir gelecek getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA